Skocz do zawartości
KORZO

Problem Z Zasilaczem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem już od dłuższego czasu. A mianowicie zawsze kiedy rano włączam komputer dysk twardy cyka mi jakby sie wyłączał i włączał na nowo wydaje mi sie że jest to wina zasilacza w sumie ma juz 2 lata i ma prawo nie działać poprawnie jednak nie jestem tego pewnien. Następny problem z tym związany nie działają mi gry na Windows XP bo sie zawieszają po kilku minutach grania i trzeba kliknąć na "reset" :-(

Mam podłączone 2 dyski i 2 cd romy ( może to wam coś da ). Prosecor Athlon 2000+xp , dysk Maxtor 80GB, pamięć 256 DDR, grafika geforce mx440 64mb. Nigdy nie działy mi sie podobne rzeczy nie wiem czym to jest spowodowane prosze pomóżcie mi i doradzcie czy mam wymiecić zasilacz czy to rzeczywiście jego wina czy też jest to coś innego bede bardzo wdzięczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyta główna Asrock , Twardy Maxtor 80 gb , pamieci nie ogladałem bo to nie ma nic do tego pamieć jak siednie to juz kapa nic sie nie włączy :|

ale jak sprawdzić czy to coś z zasilaczem bo jak wypne ten 80gb dysk i wsadze moj maly 4,3 gb to dzieje sie to samo tzn juz nie cyka jak w zegarku ale po jakims czasie sie zawiesza i dysk nie chodzi i znoow need jest reset :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi