korbusd23 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Witam mam takie pytanie czy jest taka mozliwoasc zeby na plycie dvd nagrac plik obrazu konkretnie iso i oprocz tego dodac jeszcze jakis inny plik ewentualnie katalog. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 utworzyc dysk z danymi i po prostu wrzucic obraz i jakis katalog - jednka to ma jedna wade: aby odczytac obraz iso trzeba bedzie go instalowac w wirtualnym napedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober777 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Raczej chyba jest jeszcze jedna możliwość: 1)Na poczatku nagrac tylko sam obraz ISO z opcją pózniejszego dogrania czegos. 2)Pózniej nagrywasz jeszcze raz na tą samą DVD i dodajesz co chcesz. Nie jestem pewny swojego sposobu ale raczej działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) moze mi sie wydaje ale w przypadku nagrywania iso nie ma opcji "nie zamykaj sesji", jest ona tylko w przypadku nagrywania dysku z danymi - ale moze sie myle edit: jednak sie mylilem - alkohol ma taka opcje... Edytowane 8 Listopada 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 uzyc programu do edycji iso i katalog dorzucic do obrazu po prostu po czym dopiero wypalać na płytkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Najlepiej zrobic tak jak mowi ice_sagan. Uzyc np. Ultra ISO dograc katalog i wypalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 jak bys nie wiedzial to wypalic np: nero 6.6.0.16 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...