M4TEUSZ Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Czy warto się tym tematem zająć? Czy można coś kombinowaniem z nimi osiągnąć? Edytowane 7 Listopada 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Nie kapuje o co ci chodzi? Jesli wszystko ci dziala bezproblemowo to lepiej nie baw sie przerwaniami. Na poczatek jeszcze zapoznaj sie z definicja IRQ: TU Edytowane 8 Listopada 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Na poczatek jeszcze zapoznaj sie z definicja IRQ: TUDzięki o to mi chodziło. Temat napisałem z powodu odpowiedzi z suportu leadteka co do moich problemów z kartą graficzną (wyświetlała krzaki na starcie) pisali o możliwym konflikcie IRQ. Co prawda z problemem sobie "na czuja" poradziłem, jak widać po poradniku AMD poprawnie (najpierw odpalić grafę potem wsadzać po kolei resztę), ale chciałem jeszcze dowiedzieć się czegoś w tym temacie. Co ciekawe zmiana podejrzewam że współdzielonego IRQ 11, na 5 spowodowała wzrost w smarku2k3 o całe 50pkt :) Edytowane 8 Listopada 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...