tamerlan Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Jak ktoś moze posiadał takią karte w przeszłości to ile udało sie wam w niej maksymalnie podkręcić Ram i Gpu. Ja sam nadal uzywam takiej karty dokładnie Asus v3400 tv in/out i osatnio zabrałem sie za jej podkręcanie udało mi sie wycisnąc z gpu 107 (nominal 90) a z pamieci 129 (nominal 110). Za kilka dni zmieniam radiator na gpu z celerona 466 i mysle ze wtedy bedzie sie lepiej wkręcała. Musze przyznac ze pomimo zaawansowanego wieku tej karty jest ona dla mnie nadal super i teraz jak bede zmieniał na coś to tylko grafa Asus'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Produkty ASUS'a są super. Ja podkręcałem swoją TNT2 na taktowanie od Ultry. Założyłem radiator+wiatrak o celka i radiatorki na pamięci. A karta była od Diamonda...... (R.I.P.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 moja tnt2 pro poszla wyzej niz ultra :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Cytat moja tnt2 pro poszla wyzej niz ultra :P Mi rdzeń szedł dużo wyżej niż ULTRA tylko pamięci zostawały w tyle. Bo "tylko" jako ULTRA. A pozatym TNT2Pro to jest Pro, a nie standard. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 z tego co sie orientuje to tnt mialo starszxa technologie (nie pamieam ile microna) wiec bardzij bylo narazone na sploniecie - wiec uwazaj - wszystko w granicach rozsadku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 TNT 1 jest w 0.35 mikrometra wykonane, dla porównania TNT 2 już w 0.25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...