Skocz do zawartości
mateo1977

VIA® VT8235 -pytanie??

Rekomendowane odpowiedzi

zdecydowalem sie na kupno plytki MSI 6712 KT4V i teraz mam pytanie odnosnie chipsetu controlera(czy tam mostka poludniowego)chodzi mi o to czy ta plyta ma ograniczenie com do 115200 czy tez nie . jest to dlamnie o tyle wazne ze stane sie posiadaczem isdn w dialogu .i sieglowie czy czasem mi niezachamuje wlasnie przez ten chipset . z gory wielkie dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak kupujesz płyte to chyba najprosciej wejsc na strone producenta prawda?????

www.msicomputer.com

to zeby tam wejsc to wiesz...... nawet sam na to wpadlem problem w tym ze zadalem pytanie na ktore nieznalazlem tam odpowiedzi.wiesz bo zazwyczaj niemam co robic wiec siedze i mysle jakie by tu zadac nastepne pytanie. poprostu tak jak wyzej mam problem z ktorym sam se nieporadzilem i tu raczej pomocy tez nieotrzymalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.msicomputer.com

to zeby tam wejsc to wiesz...... nawet sam na to wpadlem problem w tym ze zadalem pytanie na ktore nieznalazlem tam odpowiedzi.wiesz bo zazwyczaj niemam co robic wiec siedze i mysle jakie by tu zadac nastepne pytanie. poprostu tak jak wyzej mam problem z ktorym sam se nieporadzilem i tu raczej pomocy tez nieotrzymalem.

ja bym wzial kt4 ultra a to dlatego ze msi wprowaadzila wczesniej jakis dziwmy model msi kt3 ultra2-c ktory nie posiadal dzielnika 1/5 takze ja bym uwazal na jkies takie dziwne oznaczenia tych plyt no i zapewne na kt4v jest tansza od kt4 ultra wiec musi byc tez i gorsza :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

www.msicomputer.com

ja bym wzial kt4 ultra a to dlatego ze msi wprowaadzila wczesniej jakis dziwmy model msi kt3 ultra2-c ktory nie posiadal dzielnika 1/5 takze ja bym uwazal na jkies takie dziwne oznaczenia tych plyt no i zapewne na kt4v jest tansza od kt4 ultra wiec musi byc tez i gorsza :?

I właśnie powróciliśmy do 2 postu - w czym jest gorsz, bo różnica w cenie jest znaczna, a z tego co przeglądałem specyfikację na stronie MSI to różnią się tylko rodzajem układu dzwiękówki, na KT4Ultra jest jakiś SB a na KT4VL jest CMI.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasciwie to jestem juz przekonany do tej kt4v ale teraz na jakis dziwny artykulik sie natknolem o tym , że niema ona usb 2.0 .ale to chyba jakis blad. przymiezalem sie wlasnie do kupna rowniez GA-7VAX ale mnie ten Super I/O : ITE IT8705F zrazil i raczej chwala ja ludzie ktorzy jej niemaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...