adamm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Kupiłem Kingstona DTI/256. Próbowałem dzielić windowsowym "Zarządzanie komputerem". Jak klikne prawym przyciskiem myszki na dysk to niedostępna jest opcja Usuń partycję. Pen jest po formacie i ma system plików fat32. Jak go podzielić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 jakos mi sie nie wydaje zeby sie dalo... btw po kiego dzielic pena na partycje ? o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Podzielić napewno się da bo widziełem w internecie opis jak to się robi, ale u mnie właśnie ta opcja niedostępna jest. Chcę podzielic na partycję bo jedną muszę mieć zaszyfrowaną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...