bilbon Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 cześć ludziska mam problem z kompem , chodzi mi tu o karte graficzną , problem z wiatrakiem na karcie graficznej geforce 6600ge (dokładny opis karty) http://www.galaxytech.com/news/listst1.asp?s_id=13 otóz chciałem wyciszyc sobie komputer . W tym celu zakupiłem tagana 330 w (22-26 db) i zwolniłem obroty na wiatraku na cpu, Okazało sie że wiatrak na karcie graficznej bardzo głośny( nie da sie spać ) . Chciałbym go w jakiś sposób wymienić bądż wstawić chłodzenie pasywne . Czy macie jakieś pomysły. Proszę o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 W linku jest GF 7800... Jeżeli masz 6600 to radzę Pentagrama XC-80 Cu mam to cudo na GF 5600 od Galaxiego, i jest zimny:P ale niech na siebie zapracuje:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...