lukaszm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 hejka mam taki maly problemik otoz korzystam z programu ODSP na (wlasnym komputerze na potrzeby wlasne) i w menadzerze zadan sa jego 2 wpisy jeden moge wylaczyc a drugiego nie (ODSPHost_NT) a wczesniej sobie wylanczalem jak nie chcialem miec wlaczonego programu probowalem usunac ale tez sie nie dalo pozdro z gory thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 jezeli dobrze rozxumiem uruchamia Ci sie na startupie? ze jak nie chcesz zeby chodzil po uruchomieniu kompa to go wyłaczasz? tart --> uruchom --. msconfig --. uruchamianie --> odznacz te dwa procesy --.zastosuj --. uruchom ponownie. oile dobrzer zrozumiałem ;) jak cos to pisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 chodzi o to zeby on sie uruchamial ale np kiedy widze ze mi sie komp muli chcialbym wylaczyc ten procesu a tu walek wyskakuje ze operacja nie moze byc zakonczona odmowa dostepu;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Raczej nic z tym nie zrobisz, takie operacje można pod trybem awaryjnym robić [ jednak nie kasować procesy, bo pod trybem awaryjnym nie ładują sie one ]. Można wiedzieć co to za program ci tak muli? Może poszukaj jakiejś nie-mulącej alternatywy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszm Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 poporstu jak zainstalowalem program i korzystalem z niego przez jakis czas to sobie moglem go w kazdej chwili wyrzucic z listy procesow jak nie chcialem zeby zapisywal to co robie a teraz zauwazylem ze przy probuje wylaczenia ODSTHost_NT pojawia sie odmowa dostepu:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...