Thorinado Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam, nie wiem czy to dobre miejsce ale ciężko gdzieś przyporządkować ten temat. Do mego laptopa wkradła się dziwna usterka. Jeden z 3 portów USB przestał reagować na podłączanie myszki, drukarki czy też hub'a USB. Reaguje natomiast kiedy podłącze do niego pendrive. Czy ktoś mógłby mi to wytłumaczyć? Pozdrawiam, Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 sproboj reinstalke windowsa i zobacz czy bedzie działac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thorinado Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 sproboj reinstalke windowsa i zobacz czy bedzie działac A tam reinstalke ... Ja wiem, że jak się samochód zepsuje to trzeba wysiąść i wsiąść ponownie ale tu reinstalka to bezsens bo system jest praktycznie miesięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Może cos jest nie tak ze sterownikami? Spróbuj wyczyścic rejestr DriverCelanerem może pomoże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 heh to nie chodzi (jezeli mowimy w kategoriach samochodowych)o wejscie i wyjscie z samochodu tylko generalny remont rozłozenie i zlozenie spowrotem i wymiana wadliwych czesci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 A tam reinstalke ... Ja wiem, że jak się samochód zepsuje to trzeba wysiąść i wsiąść ponownie ale tu reinstalka to bezsens bo system jest praktycznie miesięczny... Co jak co, ale reinstalka moze tutaj pomoc. Jakis czas temu mialem podobny problem z irda podlaczana do portu USB. Na jednym z portow w ogole przestala byc widziana, na drugim moglem polaczyc sie z telefonem, na trzecim dzialala poprawnie. Probowalem reinstalowac sterowniki USB dla plyty glownej itp. Nic nie pomagalo. Inne urzadzenia USB podpinane do tych portow dzialaly bez problemu. Problem rozwiazal sie sam, gdy z musu (inny powod) przeinstalowalem system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...