Marcin_gps Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Panowie, Kamakiri zerwało mi od góry zapinke od socketu, ta czesc razem z dzwignia, poxipol nie pomaga, bo minimalnie po zamocowaniu chlodzenia wygina mi od plyty ;-O Pozostaje zakup czegos co moge zamontowac na dziury wokol socketu. Jakie chlodzonko polecacie?? Albo jakies inne metody?:P PS Nie chce ktos zakupic Kamakiri w dobrej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 tylko na tej czesci ruchomej cos urwalo ? jak tak to jak masz dostep do zjaranej plyty z takim samym socketem to przelozyc mozna ta ruchoma czesc - ja rozbieralem tylko przelotki slot1/socket370 ale na plycie tez powinno sie dac - skoro jakos to skladaja to jakos da sie rozebrac :P jak cos maly poradnik http://arekksel.webpark.pl/ppgafcpga2.html a co do coolera to moze TT BigTyphoon - o ile pamietam na SocketA tez ma to mocowanie H a nie zwykla spinke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jaka to mialaby byc dobra cena ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 uwalilo cala gorna czesc z napisem Socket 462 wraz z dzwignia. i wszysttko sie rozlecialo na 3 czesci :D teraz mam proca na amen zamontowanego :D zintegrowany z mobo ;]] a cena to gdzies do 100 najlepiej. za to co w podpisie dalem 199zl swego czasu... ;-O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 @Marcin_gps jakie miales na tym temperatury? podaj mhz i V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) hmm, przy 2200Mhz @1.9V bylo max 57*C (2300rpm) tyle, ze ciezko powiedziec bo plyta ma przeklamania i w ogole od wielu czynnikow to zalezy. wentyla bym zmienil na jakiegos lepszego(cichszego) PS >>benek to calkiem urwalo tam gdzie napis Socket462, razem z dzwignia, wiec sie nie da nic zrobic Edytowane 9 Listopada 2005 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Zalman 7000- z tym ze miedziaki chodza po okolo 150 zl na allegro ale wg. mnie warto Sporo tansza jest wersjka AlCu, ale tez traci sie na wydajnosci w podkrecaniu. Wiem bo sprawdzalem. Proc srednio szedl 10-15% wiecej na Cu niz na AlCu. Sa jeszcze Thermalrighty, nie pamietam modelu ale ktorys chyba byl montowany do dziurek. Poszukaj na ich stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=70589423 na nf7 nie bedzie kolidowal z niebieskim zalmanem na nb?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Polecam Big Typhoon, nie wiem nad czym sie ludzie zastanawiaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 jak to wypada w porownaniu z Zalmanem 7000BCu?? i jak z cisza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...