TomAlek Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam wszystkich. B) Do zaoferowania mam wspaniałą stronę z wieloma filmikami Flash i Forum o Happy Tree Friends!. :lol2: Zapraszam do oglądania super śmiesznych flashy i proszę o rejestrowanie się i gadanie na forum. :rolleyes: Zachęcam.Cześć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 nie obraź się, ale lekki burdel na stronie ... do tego kupa reklam naokoło .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Szczerze mówiąc to wygląda to strasznie... Burdel w kodzie to burdel na stronie... " " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomAlek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Kupa reklam bo taki serv. A tak ogólnie to mogłeś sie zarejestrować :/ Ty też Prog a nie w Źródło patrzeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 przykro mi to pisać ale groza, co to za tło :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 MImo iz tematyka ciekawa i dosc oryginalna to wykonanie i projekt niestety koszmarny. Nic nie widac na tym tle, wszystko sie zlewa. Bys to lepiej poprawil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 :-/ Nie w moim guście... delikatnie mówiąc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Nie wiem czemu na forum nie moge wejść, jakiś błąd wyskakuje. I wogóle marna ta stronka. Edytowane 12 Listopada 2005 przez hruszczof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 w czym zrobiłeś stronke? w Photoshopie :D :lol2: oprawa tragiczna, zobacz na http://www.happytreefriends.com/ i spójrz jaka przepaść dzieli obie strony pomysł okej, ale wykonanie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Pamiętaj TomAlek, że źródło też jest poddawane ocenie. Im bardziej przejrzyste tym lepsze nie tylko do oceny, ale dla ciebie, nieprawdaż ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomAlek Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Ehh tyle napisaliście a [ciach!]o sie nawet niezarejestrowało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomAlek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 NO strona ulepszona. Mam nadzieje że wreszcie sie ktoś zarejestruje i pogada.Prosiłbym o reklamowanie strony . Narx WAŻNE ŻE FILMIKÓW DOŚĆ DOŚĆ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Strona nadal taka sobie - [przynajmniej nie ma już tego tła...]. Pozatym wątpię, aby ktoś chciał umieścić na swojej stronie twoje banery. Jeden zajmuje ~ 9 KB, a drugi 606 KB. Dla modemowca to trochę czasu do ściągania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomAlek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 O jakiego modemowca? :| Ja mam modem i necik mi śmiiiiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Po prostu wątpię, aby ktoś chciał umieszczać banner o takie "wadze". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Lumpy rox, a strona sux. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...