Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

tutaj mam link do forum gdzie gosciowi sie udalo wlaczyc HTT na P 4 2.4 , ale jako ze troche tego jest to nie bardzo wiem co nalezy zrobic. Moglibyscie zajrzec tam i zobaczyc co nalezy zrobic z prockiem i biosem (wyczytalem ze nalezy polaczyc piny {v4 z u4} i po krzyku) - moze to krtos sprawdzic - nie mam zamiaru byc miesiac bez kompa :):D

link: http://www.vrforums.com/showthread.php?thr...15&pagenumber=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

irnlg to z wrazenia :0 ale chyba poszlo nie tak nie  ma toma :-) a wiem ze poszedl laczyc piny :-) !!

miejmy nadziej ze mu si enei pomylily !

:lol: chyba cos sciemnia z podpisem. chyba ze chce wlaczac ht na p4 1.6

Duzo szczescia :!: :!: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kompa wlaczylem - mialem watpliwosci czy mi nie spali... ale wlaczyl sie i tu o dziwo po polaczeniu 2 pinow v4 i u4 NIC sie nie zmienilo !!!!!! moze trzeba jeszcze uaktywnic w biosie - do tego musze miec jakis programik do edytowania bios'uw AMI.... ale to juz jutro... teraz jestem wykonczony (przez 40 min laczylem 2 piny)... mam nadzieje ze gosc to dopracuje....

no chyba ze ja popelnilem blad (Ale mimo to po polaczeni 2 pinow powinien byc jakis efekt!!!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o co chodzi z tym www.bios.help.pl - mi wiadomo ze procek powinien byc wykrywany jako 0F27 a jest niestety 0F24 :((

ale teraz nie wiem bo pisza tez o polqczeniu 2 innych pinow ... te piny ktore chca polaczyc to sa AA10 i V4 - tylko ze one sa dosc daleko od siebie :(((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to mamy problem sprobuj laczenie tam tych chyba ze to tak zajebisci trudno co do pisou tak jak pisze tam muisz wywolac recznie HTT nie urochmi si e automatycznie trzeba dac na enbled :-)

Pozdrowka Niedluga start strony adres pod spodem :-) Nie ma to jak dobra reklama :-) i tania :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to mamy problem sprobuj laczenie tam tych chyba ze to tak zajebisci trudno co do pisou tak jak pisze tam muisz wywolac recznie HTT nie urochmi si e automatycznie trzeba dac na enbled :-)

Pozdrowka  Niedluga start strony adres pod spodem :-) Nie ma to jak dobra reklama :-) i tania :-)

jakie piny ???

wywloali ale w innym biosie.

Ja nie mam HTT Ani disabled ani Enabled w BIOS'ie (HTT nie mam wogole:()

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bbuuuuu kqrde ale gdzies to musi byc w morde chyba ze faktycznie sie mylimy i 648 plus najnowszy bios nie obsluguje HTT

a piny sa na forum zapodane tam !

nie wejded teraz bow szolke jestem jedna otwarta strona to juz zaduzo :-) HIhih :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piny sa ale ich tam duzo (jeden pisze ze polaczyl V4 u4 i v3 - bez efektu) jestt tez gosc co polaczyl ten Vcc z v4..... jest tego wiele ale nikt dokladnie nie pisze co nalezy zrobic zeby HTT wlaczyc.

Owszem najnowszy bios nie obsluguje HTT - dlatego mam bios ktory obsluguje, ale jestem ciekaw czy opcja HTT wlaczy sie jak wykryje Procka (HTT) czy jakos inaczej.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...