forest kila zbila Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Halo,, nowy sprzet i od razu schody.. karta - Sapphire X800GTO Fireblade,, dwuslotowe chłodzenie takie same jak w X850tkach TERKOCZE nawet na najniższych obrotach,, dobija mnie,, czy to normalne ?? zagłusza z powodzeniem boxa na sempronie razem z wenylem czipsetu od dfi mam nadzieje ze to wina sztuki i zamienię na drugą,, jak nie oddaje ten szit i zamieniam na ultimate pasywnego licze na subiektywne oceny głośnosci kart z takim chłodzeniem,,, jestem bliski wywalenia jej przez okno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 nikt nie stał koło pracuyjącej 850tki ? :) chłodzenie jak na TEJ karcie muszę wiedzieć czy to kwestia egzemplaza - bedzie inna sztuka, czy one tak mają - bedzie ultimate bez wentyli + arctic 3 i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 nikt nie stał koło pracuyjącej 850tki ? :) chłodzenie jak na TEJ karcie muszę wiedzieć czy to kwestia egzemplaza - bedzie inna sztuka, czy one tak mają - bedzie ultimate bez wentyli + arctic 3 i tyle ;) jezeli jest ro identyczne chlodzenie jak na x800gto fireblade to takie jest i juz, mialem 2 te karty i kazda wyla jak odrzutowiec, na max obrotach chyba za sciana byla slychac ze w cos gram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 kurde ona na minimum jest głośniejsza niż poprzednia 6800 leadteka na max.. no nic zmieniam i tyle,, mimo chęci - nie da się przy tym wytrzymać po prostu,,, ale jestem zły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnson Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 kurde ona na minimum jest głośniejsza niż poprzednia 6800 leadteka na max.. no nic zmieniam i tyle,, mimo chęci - nie da się przy tym wytrzymać po prostu,,, ale jestem zły :( ja zmienilem na connect3d x800gto, ta karta jest naprawde cichutka w porownaniu z fireblade no i ma 16 pot. po flashu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Ta karta jest na AGP czy PCI-Express? Orientuje się ktoś może czy i gdzie w PL można dostać wersję na AGP? (przepraszam za mały OT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 hmm ile taki connect i gdzie go znajdę ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam L Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Witam, Connecty3d znajdziesz np. tutaj www.bino.pl/go/_info/?id=19343. W poniedzialek bede posiadzaczem tej karty. I zobaczymy czy zmoduje sie na 16p. Adam Edytowane 13 Listopada 2005 przez Adam L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 forest kila zbila >> rozumiem ze zmiana chlodzenia nie wchodzi w gre :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 za drogi żebym przy nim majstrował ;] dobrze lata ta karta tak baj de łej. bez proszenia 581 / 605 prawdopodobnie jutro zamówię albo normalnego sapphire albo może pasywnego "ultimate" + arctic fan3. std chłodzenie od gto jest bardzo ciche - skladałem ostatnio kompa z freezerem, topowerem i własnie gto i jest baardzo przyjemnie cicho ;] jest i regulcja,, w nocy na 20% powinno byc ok. co do ultimate - na rdzeniu na pasywce lecą po 560 więc nie jest źle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawellec Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Sam mam tego fireblada i to chłodzenie przyprawia mnie już o skręt nerek, wiec albo wymiana chłodznia albo wywale te grafe i wezme coś innego..szkoda jednak bo egzemplarz smiga na 585/1210 ale chłodznie bez komentarza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 mowisz masz cos takiego http://gsk.fora.pl/viewtopic.php?t=32 a jakie masz wyniki bez krecenia karty i proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawellec Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 mowisz masz cos takiego http://gsk.fora.pl/viewtopic.php?t=32 a jakie masz wyniki bez krecenia karty i proca? nie wiem bo nigdy moj proc nie pracował na default Proc na 2200mhz karta default i w 2003 smarku mialem 9121 ale po małym oc grafy ostatecznie mam 11807 w 2003, 5930p w 2005 oraz 1804 w 2006 smarku...a dzis kupiłem zalmana na miedzi i to rządzi...a grafe i tak sprzedam niebawem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...