calisto Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Witam Posiadam komputer PC z płyta MSI KT3 Ultra oraz procesor Athlon 1800 XP (1,53Ghz). Mój procesor chłodzi bardzo głośny wentylator o prędkości 7500 obrotów. Chciałbym go zmienić. Czy możecie mi poradzić jaki wentylator będzie cichy a zarazem będzie w stanie utrzymać odpowiednią temperaturę mojego procesora? Czy musi mieć 7500 obrotów? Proszę bardzo o podanie modelu wentylatora który uważacie za najbardziej odpowiedni. Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 zdazylem przed zamknieciem tematu!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Jestes nowy ...ale na pewno nie pierwszy raz widzisz to forum i wiesz ze jest tu wyszukiwarka ...Wiec sporzystaj z niej !! Na pewno szybciej sam znajdziesz odpowiedz niz Ci jej ktos udzieli .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Jestes nowy ...ale na pewno nie pierwszy raz widzisz to forum i wiesz ze jest tu wyszukiwarka ...Wiec sporzystaj z niej !! Na pewno szybciej sam znajdziesz odpowiedz niz Ci jej ktos udzieli ....anielska cierpliwosc bije z Twoich slow... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Volcano 7+ plus ustawienia na minimum cichosci jak ci bedzie odpowiadac ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 zdazylem przed zamknieciem tematu!!! Heheh ale z czym zdazyles ?? :D Z wpisem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 zdazylem przed zamknieciem tematu!!!BUahahhahaah normalnie rozbrajasz mnie dzisiaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...