Gość gladiac Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) witam kupilem niedawno 512 mb 3200 corsair xms( 2.3.3.6 ), w testach cpu-Z i everest wykazuje mi na spd !!( 3.3.3.8 ,) a w aida 32 nie moze ustalic danych z spd ,i teraz pytanie czy jest mozliwe ze sklep mogl sprzedac mi pamiantki z innya specyfikacja? zamiast 2.3.3.6 - to 3.3.3.8? ,na kosciach znajduja sie firmowe radiatory oraz hologram czy jest to wina zlego rozpoznania i moze biosu plyty, plyta asusa k8n ,co sadzicie????* ps na ustawieniach wedlug ktorych je nabylem chodza bez problemu Edytowane 10 Listopada 2005 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 prawdopodobnie bios ustawia takie bezpieczniejsze timingi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) czyli testy zczytuja wedlug plyty? ,no ale inne pamieci jak mialem to wszystko podawalo zawsze wedlog parametrow technicznych, czy mam sie tym przejac? i isc robic balagan w sklepie? czy olac ,same pamiantki chodza bardzo dobrze jednak niesmak pozostaje? czy mogli zdjac fabryczne radiatory i przelozyc kosci od slabszych corsair z takimi spd jakie mi podaja testy w cpu z i everest? no i dlaczego aida 32 nie widzi ich spd ???? Edytowane 10 Listopada 2005 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Jesli juz to wedlug Najprostszy sposob to idz do kogos innego z tymi pamieciami i sprawdz jak to bedzie wygladac. Mozesz tez sie spytac na forum producenta, sa tam naprawde kompetentni ludzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...