danvid Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Co jest z tym czymś do dzwięku co jest wbudowane w plyte mam tylko jeden kanał czy cos mam zle czy isc z tym do serwisu. Z poziomu systemu jest wszystko ok instalowałem sterowniki NVIDI Pozdrawiam Daniel P.S. Plyta to: DFI lan-party ultra-D Edytowane 10 Listopada 2005 przez danvid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuHash Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 chyba nie jeden kanal tylko 2 kanaly pewnie... czyli tylko stereo masz i nie dziala np 5.1... jesli tak to wywal sterownik audio nvidii a wrzuc sterownik realteka najnowszy i bedzie ci gralo ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danvid Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 chyba nie jeden kanal tylko 2 kanaly pewnie... czyli tylko stereo masz i nie dziala np 5.1... jesli tak to wywal sterownik audio nvidii a wrzuc sterownik realteka najnowszy i bedzie ci gralo ok... Tez istalowałem i efekt jest taki sam. niestety. jest tylko prawy kanał. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...