luki2 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Witam mam problem otoz nagle(krotko po instalce) zniknely mi ikony dyskow C i D. To znaczy sa ale bez zadnego obrazka tylko sama pusta biala ikonka windy. Zeby zobrazowac to Wam zalaczam screena. Wiem, ze to blachy problem ale mnie to troche irytuje wiec czy ktos wie jak to naprawic?? Z gory dzieki za pomoc, pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Hmm mozliwe ze jakos nie zainstalowaly sie pliki z ikonami dyskow... wes w ustawieniach ikon zobacz czy jest ustawione dobze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 spróbuj zresetować wygląd, tzn przywróć na domyślny xp i potem jeszcze raz na oliwkowo-zielony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 spróbuj zresetować wygląd, tzn przywróć na domyślny xp i potem jeszcze raz na oliwkowo-zielony To juz probowalem niestety nie pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Sprobuj moze TweakUI i Rebuild icon cache. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Sprobuj moze TweakUI i Rebuild icon cache. Nie pomoglo dziwna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...