kszonek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Przegladajac dzisiaj komputronika zauwazyłem ciekawą pamięc patriota: 700 mhz przy cl3 Jestem ciekaw co w nich siedzi... tccd? czy cos innego? Przegladałem tecgpowerup i nie ma tam tych ELK, sa tylko XBLK. Cena jest duzo wieksza, ale jak z wydajnosciu cl2,5 600 vs cl3 700? czy jest szansa na tych drugich osiagnac cl2,5 przy >600? Jezeli ktos gdzies sie spotkał z nimi lub wie czy to samsungi (a moze microny?) to mile wiodziane linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 KLIK KLIK Znalazłem na xtremesystems topic o nich TU i okazuje sie ze to nic ciekawego, bo robia te 700mhz w 2T !!! W takim razie to nic ciekawego, szegolnie ze cena taka, a kazde tccd to potrafią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...