Gość wwojtek26 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 1.Co to są upiększacze? Gdzie je znajdę? 2.Często jak wchodzę do gry (battlefield 2) poprostu mnie z niej wywala do windowsa. Gdzie problem? sterowniki najnowsze ze strony ati.com 3.Czy opłaca się instalować sterowniki omega? Jeśli tak to którą wersję?Dodam tylko że mam x850pro i mam odblokowane zegary, mogę nimi manipulungować do woli. 4. Jeśli nie Omega to jakie stery najlepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 1 szukajka nie gryzie , 2 przyczyny mogą być rózne 3 opłaca się / a co do manipulowania do woli to :lol: 4 omega :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwojtek26 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) Żeczywiście, na pierwsze pytanie znalazłem odpowiedź. Ale mam jeszcze jedno Dlaczego obraz z vivo jest kiepski? Miejscami się rozlewa. Do przechwytywania używam flycapsds i trochę vdub. Jednak i tu i tu obraz jest niezadawalający. Czy można to gdzieś jakoś ustawic? Właśnie byłem na stronie omega drivers. Jest trochę wersji tych sterowników 2.6.75a występuje w 11 odmianach. Który wybrać? Edytowane 11 Listopada 2005 przez wwojtek26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Właśnie byłem na stronie omega drivers. Jest trochę wersji tych sterowników 2.6.75a występuje w 11 odmianach. Który wybrać? Ja na stronie www.omegadrivers.net widzę tylko jedną odmiane sterowników Omega v 2.6.75a. Natomiast mirrorów jest 12. Dlaczego obraz z vivo jest kiepski? Miejscami się rozlewa.To może być wina kabla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...