Gość SowaBezOka Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Polećcie mi jakas konkretna konfiguracje (modem + router, albo modemo-router) i dokladne produkty. LAN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) Polecam i poleciałem .... Nie dość że nie chce Ci się poszukać to jeszcze mamy zgadywać do jakich obciążeń ma być ten router przystosowany ???!!!! OMG Edytowane 12 Listopada 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 a wiec tak (troche konkretów podam) :) W sieci podlaczonych jest 9 komputerów. Do routera dochodzą 4 kable. Siec jest na kablach, wiec nie respektuje routerów WiFi :) Ogolnie jest duze obciązenie. Przynajmniej 50% uzytkownikow ma non-stop (wedlug uznania) kazaa, eMule, torrent... Sedno sprawy - szukam routera z opcja (o ile takowa jest w ogóle mozliwa), dzielenia łącza. Przykladowo, dla adresu (wew. ip) 192.168.***.2 przydzielam, ileś tam procent łącza, dla 192.168.***.3 i 192.168.***.4 oraz 192.168.***.7 przydzielam 25 % łącza, a reszte dla reszty ;) OMGnie ssikaj sie... Nie dość że nie chce Ci się poszukać to jeszcze mamy zgadywać do jakich obciążeń ma być ten router przystosowany ???!!!!szukac mi sie chcialo i szukalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 szukał szukał a nie znalazł? i pierwszy link w google ... PS. Pampers suchy :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SowaBezOka Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 1756527[/snapback] PS. Pampers suchy :lol2: i dobrze, bo racje miales... za duzo rzeczy naraz robie i pozniej mi sie wydaje, ze juz cos robilem... :| pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 no prob :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...