Kosmos Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Chip informuje na swoich stronach, że dzisiaj Microsoft ma zaprezentować końcową wersję DirectX 9. Więcej można znaleźć na stronie Chip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Uhm... ale na microsoft.com cisza jak makiem zasiał. A wydawać by się mogło że to dla Gates'a & spółki powód do dumy, radości i doskonała okazja do chwalenia się kolejnym wyczynem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Uhm... ale na microsoft.com cisza jak makiem zasiał. A wydawać by się mogło że to dla Gates'a & spółki powód do dumy, radości i doskonała okazja do chwalenia się kolejnym wyczynem. pewnie tak . ciekawe czy jak bym se je na xp zainstalował to mi bedzie moja rifka działać porównywalnie do gf3:D:D:D w koncu Gates to cudotwórca :D:D: hehhehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Ooops... zapomniałem, w Americe dopiero ranek. Mają cały boży dzień na przechwałki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...