tomek176 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam, Niedawno zrobiłem format. Zaraz po nim zainstalowałem Win XP Pro potem SP2, no i w kolejności sterowniki płyty głównej, antywirusa (Kaspersky), zrobiłem update z netu, zainstalowałem kilka programów i firewalla (Keiro). Któregoś czasu nagle i zupełnie nie spodziewanie (komp nie obiciążony) dostałem blue screen z informacją o zrzucaniu pamięci itp. Nie spisałem niestety kodu błędu wywalonego przez Winde. Dodam, że zasilacz mam dość dobry, procek nie był w tym momencie szczególnie nagrzany, graficzna karta na standardowych (prawie - Omega) sterach i tu takie coś. Stało się to przy przeglądaniu stron www, a w tle dziłał foobar. Kaspersky wirusów nie znajduje, adware również. Co się dzieje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanDrago Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam, Niedawno zrobiłem format. Zaraz po nim zainstalowałem Win XP Pro potem SP2, no i w kolejności sterowniki płyty głównej, antywirusa (Kaspersky), zrobiłem update z netu, zainstalowałem kilka programów i firewalla (Keiro). Któregoś czasu nagle i zupełnie nie spodziewanie (komp nie obiciążony) dostałem blue screen z informacją o zrzucaniu pamięci itp. Nie spisałem niestety kodu błędu wywalonego przez Winde. Dodam, że zasilacz mam dość dobry, procek nie był w tym momencie szczególnie nagrzany, graficzna karta na standardowych (prawie - Omega) sterach i tu takie coś. Stało się to przy przeglądaniu stron www, a w tle dziłał foobar. Kaspersky wirusów nie znajduje, adware również. Co się dzieje :?: Poprostu musisz wgrać microsoft Framework 1.1 bez tego wiele rzeczy się nie wgra jak np sterwoniki ati a konkretniej COntorl Center Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...