amg Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 witam, moze wyda sie to nieco dziwne (albo nawet śmieszne), ale prosze mi powiedzieć jakim cudem kod jednego (coprawda trywialnego) programu otwiera sie jako ciąg liczb zapisanych szesnastkowo po tym jak najpierw kompilator przy uruchamianiu projektu stwierdził ze niektóre pliki w projekcie nie istnieją a nastepnie który konkretnie (a dzien wczesniej był normalnie zapisany) ?!?????!?? korzystam z kompilatora VisualC++6.0 i wszystkie programy zapisuje w ten sam sposób (tak przynajmniej mi sie zdawało) ..podejrzewam zo to jakaś głupia pomyłaka z mojej strony ale czy mógłby ktoś mi powiedzieć JAKA ?? nadmieniam ze jestem osoba początkującą. z góry dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 absolutnie.. nie mam pojęcia o czym Ty do mnie rozmawiasz... jeśli chcesz mi/nam coś powiedzieć, mów takżebym Cie zrozumiał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Mi dawno temu jak nie miałem service packów to czasami przy kompilacji usuwało plik, na którym właśnie był kursor ;p może i coś takiego sie stało Tobie ? :P zainstaluj service packa ? ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...