qbass Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 posiadam karte zaintergowana ac97 w laptopie. kilka dni temu kupilem zestaw glosnikow 5.1 creativa p5800 i po podpieciu do subofera poprzez AUX mam aktywne tylko dwa glosniki. Czy to wina wadliwego subofera/lub glosnikow? Czy konieczny jest zakup karty w systemie 5.1 aby byly aktywne wszystkie?? prosze o odpowiedz z gory tnx pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 zakup karty w systemie 5.1Chyba że jest jakis program emulujący to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Chyba że jest jakis program emulujący to. no okej program spoko tylko jak podpinam kabel stereo jack jack z karty muzycznej do subofera to dzilaja mi 2 glosniki tylko czy to normalna sytuacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Pokombinuj z kabelkami. W Abicie NF7-S musiałem zamienić pomarańczowy z czarnym. Dopiero wtredy poszło 5.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...