Azz Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam Mam płyte główną MSI KT4AV i chce sobie kupic dysk Caviar 200GB ale nie wiem czy płyta mi go wykrje? Wydaje mi się że tak ale wole spytać! Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 jak kupisz dysk pod ata to nie widze problemu żeby ci go wykryła. tylko załóż przed tym partycje na dysku :P płyta jest na chipsecie kt400 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azz Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 tak chipset KT400A :) dysk ATA ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 no to nie powinno być problemu z dyskiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...