piotrek88 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam wszystkich. Przerobiłem sobie film: Shrek miałem go w formacie DivX który zajmował 700 MB i przerobiłem go na DVD za pomocą programu: WinAvi Video Converter 7.1 wszystko by było w porządku gdyby nie to, że po przerobieniu i nagraniu na płytkę DVD+R obraz na odtwarzaczu DVD (na telewizorze) został bardzo rozciągnięty, przez co zacina, no i nie da się oglądać, gdy przerabiałem film to dałem na: Stały rozmiar wideo (pliki łącznie zajmowały 2,7 GB) Preferencje: By speed Bitrate: 192000 Format wyjściowy i proporcje: AUTO Nagrywarkę kupiłem dzisiaj jest to: LG GSA 4167B, później taki film odtworzony na kompie przy użyciu programu POwerDVD ma normalne rozmiary obrazu, a na odtwarzaczu jest on powiększony i to bardzo dużo. Za pomoc z góry dziękuję. Może coś trzeba przestwić w WinAvi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek88 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 W jaki sposób mogę skopiować zabezpieczoną płytkę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...