wampir Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Probowalem zgodnie z metoda przeciac mostek L10 ale niestetey duron dalej pomyka na 13x :(( Probowalem prawie wszytkim co mialem w pokoju : ostry noz , zyletka , wklad z maszynki do golenia , cyrkiel ( 3 rozne ) Od tego tarcia wogole teraz nie widac w tym miejscu zadnych mostkow tylko wielka plama ( nawet pod lupa nie jestem wstanie nic zobaczyc ). Co radzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Ja tylko powiem tyle że jak miłem durona to było tak samo.Przecinałem u zegarmistrza i on pod lupą widzi lepiej i przeciął elegancko.Ale ja dla pewności też przecinałem i qpa, nic zero nul.Jakieś te durony lipne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinool Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 no ja swojego Durona potraktowalem grafitem i wszystko pieknie chodzilo 650 wykrecilem na 900 (przy standardowym chlodzeniu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 To nie zostaje mi nic innego jak oddac konia w szybkie rece :) Jutro ide do zegarmistrza , grawera albo jubilera zalezy co bedzie blizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Jak Ci się uda to daj znać też sie męczyłem mi siermięga zegarmistrz nie mógł przeciąć. Napisz jaką metodą to przeciął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...