bartazz Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) na starcie sie przywitam jako nowy uzytkownik forum :) A teraz co mnie meczy : na pokladzie jest ati radeon 9000 32 mb , w 3dmarku 2001 se wyrabia 6200 pkt ... odpalilem q4 i jakos ciezko sie spisuje nie mam zielonego pojecia czy karte mozna wymontowac i zamienic np na : http://allegro.pl/show_item.php?item=71812958 pewnie bedzie sie spisywal lepiej prawda ? Co mnie jeszcze zastanawia.... jakie sterowniki polecacie do tego wlasnie radeona ? Edytowane 13 Listopada 2005 przez bartazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI!!! :evil: :mur: Nie masz w tym Dellu zlacza PCI-Express... N/C more... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartazz Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI!!! :evil: :mur: Nie masz w tym Dellu zlacza PCI-Express... N/C more... :lol: no jestem laikiem w tych sprawach .... ok a mozliwosc zmiany karty graficznej jest jakas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Chyba wyraznie napisalem... Nie ma... Karta nie jest w postaci karty rozszezen, uklad masz na plycie glownej wlutowany... Tak ciezko to zrozumiec...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartazz Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Chyba wyraznie napisalem... Nie ma... Karta nie jest w postaci karty rozszezen, uklad masz na plycie glownej wlutowany... Tak ciezko to zrozumiec...??? nie , zadalem 2 zapytania do 2 firm ktore wystawiaja delle na allegro , odnosnie latitude D600 i kolesie orzekli ze tak jest opcja zmiany karty graficznej. Stad padlo moje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 nie , zadalem 2 zapytania do 2 firm ktore wystawiaja delle na allegro , odnosnie latitude D600 i kolesie orzekli ze tak jest opcja zmiany karty graficznej. Stad padlo moje pytanie. Przy zakupie mozez co najwyzej wybrac uklad... Watpie w to, zeby byla teraz taka mozliwosc. A jsli nawet to kompletnie nie oplacalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feos Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 nie , zadalem 2 zapytania do 2 firm ktore wystawiaja delle na allegro , odnosnie latitude D600 i kolesie orzekli ze tak jest opcja zmiany karty graficznej. Stad padlo moje pytanie. Wprowadzili cię w błąd. Grafika w D600 jest zintegrowana na płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartazz Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Wprowadzili cię w błąd. Grafika w D600 jest zintegrowana na płycie. uu:( szkoda , jakie sa najlepsze stery do tego radeona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...