Portal Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Witam Mam problem poniewaz nie wiem ktory z programow zainstalwoac do ogladania filmow DVD - PowerDVd czy WinDVD ? Ktory byscie polecili ? Najbardziej zalezy mi aby obraz na monitorze i TV byl jak najlepszy oraz bylo dosc duzo mozliwosci konfiguracji , dzwiek to drugorzedna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 zajzyj na moja strone... mam tam 2 rozne odtwarzacze a nadodatek DARMOWE.... polecam www.samhain.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 PowerDVD Uzywam i jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Oczywiście PowerDVD 4.0 XP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Xine i mplayer - to oczywiscie pod linuxa :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Xine i mplayer - to oczywiscie pod linuxa :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 PowerDVD 3.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...