S.W.A.T Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 witam, adnotacja do tego tematu. Otoz jak wyjelem 1 ram i wsadzilem drugi, ktory odlozylem rano na polke to zamaist ladnego stylu WindowsVista przywital mnie styl z Win98! Gdy probowalem zmienic na cos innego to poprostu sie nie zmienialo. Albo standardowy z WinXP albo jak zmienie na jakis inny to sie robił jak w Win98. Czego to wina? Pomocy! :( Teraz ustawilem 2x 512 te co mam i nadal to jest!! Cos uszkodzone? moze reinstal style XP pomoze, albo ram ? boze nie !:( juz zasilacz mi wystarczy padnięty! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 a może poprostu okres testowania programu się skończył, bo z tego co mi wiadomo jest to wersja 30-dniowa, chyba że masz full version :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) no mam akttywną... nie wiem co jest edit: hmm dodalem stylexp do autostartu, resik-> usunalem z C:\\windows ten styl. Jeszcze 1 resik, zmiana i dziala :F Ale dlaczego nie dzialalo? :/ Edytowane 13 Listopada 2005 przez S.W.A.T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...