beriam Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam Bede robił malego moda na plycie DFI LanParty UT nF4 Ultra-D Chce zamiast orginalnego wentylka zamontowac Spire przeznaczonego w zamysle na grafike. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15986 Nasuwa mi sie kilka pytan dla uzytkownikow w/w wentyla: - Czy diody sa w srodku wirnika, czy na zewnatrz ? - Czy idzie je zmienic na inny kolor, chodzi mi o wielkosc diody? - Czy lozyska faktycznie slychac, czy nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Nie prościej TO i wiatraczek 4x4 lub większe??? jak masz NB nad kartą graficzną to możesz na Grafie postawić wiatrak 8x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) Nie prościej TO i wiatraczek 4x4 lub większe??? jak masz NB nad kartą graficzną to możesz na Grafie postawić wiatrak 8x8 zalman nie przejdzie poniewaz moja grafa bedzie w slocie pierwszym od socketa, poniewaz mam osobno muze, a chce aby byla jakas wolna przestrzen miedzy tymi kartami dla lepszej wentylacji Edytowane 15 Listopada 2005 przez beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 a ja taki maly OT po co ci procesor serwerowy opteron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 a ja taki maly OT po co ci procesor serwerowy opteron A ja tez taki mały OT :lol2: http://forum.purepc.pl/Nowy-Opteron-144-S9...sa-t153414.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...