FreZ Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) http://www.dna.glt.pl Pod tym adresem znajdziecie stronkę klanową najlepszego klanu Halo PC w polsce. http://halo.forumer.pl Tutaj znajdziecie parę ciekawych informacji na temat klanu, turniejów oraz samej gry. Nie ukrywam że napisanie tego tematu, miało na celu nie tylko reklamę ale także dać możliwość jakimś polskim graczom Halo PC, wstąpienia do klanu. (Ale uwaga, nie przyjmujemy byle kogo :P ). Edit: Małe sprostowanie, żeby nikt się nie czepiał =) Edytowane 14 Listopada 2005 przez FreZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Nie ukrywam że napisanie tego tematu, miało na celu nie tylko "pochwalenia" się, ale także dać możliwość jakimś polskim graczom Halo PC, wstąpienia do klanu. (Ale uwaga, nie przyjmujemy byle kogo :P ). Chciałeś się chwalić: a. stroną, b. tym że grasz w Halo PC, c. jesteś w tym klanie ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Wybieram odpowiedź D. Co wygrałem ? :D:D Dobra, może troszkę źle sie wyraziłem, ten dział jest po to żeby ludzie "chwalili" się stronami, i trochę mi się popieprzyło, no mój błąd że tak to ujałem :) Zresztą nie ja robiłem tą stronkę. Zrobię takie małe sprostowanie - zamiast "chwalenia się" powinno być "reklamowania". Teraz jest w porządku ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Nie chwalić się można. Tylko powiedzieć czym, aby to skomentować. O to mi chodziła. D jest niestety nie poprawna... masz jeszcze 2 próby... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...