japko Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 mam na oku pare takich monitorkow ! jestem ciekaw co sadzicie o nich i ktory byscie wybrali w tym przedziale cenowym (do 1500zl) .A moze jest jakis lepszy monitorek , na ktory jeszcze nei wpadlem ??? 19" Belinea 101903 silver-black 19" Belinea 101910c 19" miro TD690 silver 8 ms!! 19" Samsung SyncMaster 913N (bez pivota) 19" Sony HS93B (czarny) 19" Sony HS94B (czarny) posta umiescilem takze w "Co kupic??" ale nikt nie podpowiedzial mi ,wiec probuje tutaj :) Wybaczcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Ja tez mile widzialbym jakies rady, ktorego wybrac, jestem n kupnie i sie zdecydowac nie moge :/ 19" Belinea 101903 silver-black lub 19" Samsung SyncMaster 913N (bez pivota) Co o tym myslicie ? Jutro jade na zakupy wiec prosze o jakies rady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Proponuje wybrac samsunga 913N - solidniejsza firma. I jako jedyna z wymienionych robi włąsne matryce LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sensej17 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja osobiscie mam samsunga SyncMaster 930b i jest super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felis Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam Osobiście nie wybrałbym żadnego z wymienonych modeli. Moi faworyci to: Fujitsu Siemens P19-2 Samsung 940FN oraz z tanich modeli Belinea 10 19 20 v.C mógłby być też Samsung 970P, ale ma jedną wadę tj. brak przycisków sterujących na obudowie. Nawet żeby zmienić kontrast czy jasność trzeba korzystać z oprogramowania. Warto też wspomnieć, że póki co istnieje tylko wersja windows, czyli zwolennicy innych systemów, np. Linux muszą zapomnieć o tym monitorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Witam Osobiście nie wybrałbym żadnego z wymienonych modeli. Moi faworyci to: Fujitsu Siemens P19-2 Samsung 940FN Czytaj temat a nie pisz bzdut do 1500zł - tematów o tych monitorach co wymieniłeś jest tyle, że nie trzeba w każdym powtarzać w kółko tego samego. P.S ja rozważyłbym jeszcze zakup Philipsa z serii S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Najlepszy jest SAMSUNG 193P Plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Najlepszy jest SAMSUNG 193P Plus.ale nie w cenie do 1500... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Najlepszy jest NEC FE991SB Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Najlepszy jest NEC FE991SB...jak trafisz dobry egz. to moze i tak - ja akurat nie mialem takiego szczescia (mimo ze wybralem nalepszy egz. z dostepnych) a po przejsciach z serwisem & dystrybutorem na moim biurku juz nigdy nie zagosci NEC/Mitsubishi wspominalem o tym na tym forum maj/kwiecien 2004 dodatkowo - 85Hz w 1280x1024 i (o ile pamietam) kabel VGA na stale = brak zlacza DSub dziekuje postoje :P PS jak mozesz to powiedz czy nadal daja durny zapis w gwarancji ze w rogach monitora nieostry niebieski tekst na czarnym tle to normalne zjawisko :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 jak trafisz dobry egz. to moze i tak - ja akurat nie mialem takiego szczescia (mimo ze wybralem nalepszy egz. z dostepnych) a po przejsciach z serwisem & dystrybutorem na moim biurku juz nigdy nie zagosci NEC/Mitsubishi wspominalem o tym na tym forum maj/kwiecien 2004 dodatkowo - 85Hz w 1280x1024 i (o ile pamietam) kabel VGA na stale = brak zlacza DSub dziekuje postoje :P PS jak mozesz to powiedz czy nadal daja durny zapis w gwarancji ze w rogach monitora nieostry niebieski tekst na czarnym tle to normalne zjawisko :huh: Jak pamiętam od razu regulowałem w nim oba fokusy bo miał rozmydlone brzegi, po tej regulacji chodził ~1 rok i padł, po serwisie musiałem oczywiscie znowu ręcznie regulować fokusy. Monitor chodzi u siostry do dzis. (drugiego NECa 771 mam od 3 lat, uwazam ze to najlepsze monitory jakie widziałem) Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...