pawlo911 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam mam procka intel pentium 2.40 Ghz i chciałbym się dowiedzieć jak go podkręcić B) Coś na ten temat wiem ale mało Mój sprzęt to ten procek co w temacie zasilacz nie wiem jakiej firmy 230v wentylator na procka też nie wiem zamontowali w sklepie. Płyta główna P4S80. 512 RAM -u jak będą potrzbne jakieś informacje to podam. Liczę na waszą pomoc. sorry ta płyta główna to jest P4S800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 trza by troche więcej wiedzieć , jakie masz temperatury , jak wygląda ten wiatrak opisz troche , jakie ramy pc266 czy pc333 czy pc400 ?? bo są różne...no i zasilacz jak nie wiesz jaki to będzie problem , powinno na nim pisać jaka firma i model albo ilość w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Tak na marginesie to już takich zapytań mase było więc wystarczy się pofatygować i poszukać :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...