Ghost Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Ktora plyta ASUSa lub ABITa najepsza pod Intel Pentium 4 / 2.8 GHz Northwood??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord VATer Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 W nowościach jest skrót do porównania płyt na 845 PE. Zwycięzca w podpisie :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Asus IMO + jakiś najnowszy chipset DualDDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Na dualu ddr to narazie tylko granit bay - 800 pln :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vince15 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Asus IMO + jakiś najnowszy chipset DualDDR. Ale nie na GB, chyba że nie masz co robić z $$$... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 800zl za cos co jest praktycznie porownywalne z i845PE.??!! Polecam mojego Gigabyta i845PE - jest w rozsadnej cenie 450zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 GraniteBay feee... zdaje się że toto ma jakies problemy z AGP v3.0. Podobno mozna to obejść ale wyłączając jakieś rzeczy w BIOS'ie i wtedy wiekszość atrakcji z AGPx8 idzie w cholerkę. Doradzałbym ASUS'a na SIS648 albo 845PE. A jak ci się nie spieszy to poczekaj jakieś dwa miesiące-wyjdzie nowy SIS z dualDDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Też bym lyknal Asusa na sis'e 648 mam go i jestem zadowolony . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Otóż to: P4S8X jest świetny. Też mam. Jak kupowałem to się bałem ze będą jakies problemy z ta płytą (bo to SIS a nie Intel :wink: ) ale komputer chodzi już prawie dwa miesiące i jak do tej pory nie zaliczyłem ani jednego zwisu (a katowałem go dość mocno na rózne sposoby). Z tą płytą jest tylko parę drobnych zgrzytów: dźwięk niby 6-kanałowy ale brakuje osobnych wyjść na tył i subwoofer (jak się przełacza na sześć kanałów to tę rolę przejmują line-in i mic) i brakuje SPDIF (jest złacze na płycie ale nie ma śledzia); poza tym RAID tylko na SATA (ew. 1 dysk SATA a drugi na ATA133). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Na dualu ddr to narazie tylko granit bay - 800 pln :D Nieprawda :P Jest juz Iwill na SIS655. Wiem bo dawałem linka na forum :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...