Gość Pioorek Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam. Ostatnio grzepie w ati tray tools i spotkalem takie cos: AGP SPEED OFF (mozna dac 4x i 8x) Fast writes OFF (tego sie nie da zeminic na szaro jest) AGP Write OFF (mozna dac ON) AGP Read OFF (mozna dac on) PCI Write ON (mozna dac off) PCI Read ON (mozna dac off) Moje pytania Ma to jakis zwiazek z szybkoscia dzialna karty oraz wydajnoscia? Radek 9550 jest na agp 8 wiec nie wiem wlasnie czy ustaiwc 8 czy nie... i co z reszta opcji? Jezeli sie skompromitowalem to sorry, ale moze mnie ktos uswiadomic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 podawaj na 8x daj ON wszystko :/ a jesli nie zainstaluj stery do plyty glownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) A bedzie jakis wzrost wydajnosci? Mozesz mi powiedziec po co sa te opcje (poza agp)? To niezly nubek ze mnie ze sie teraz dopiero kanpnelem, bez agp jechalem :mur: ok daje opcje jak trzeba, wyskakuje ze trza zresetowac kompa, biore tak, reset, wchodze w te ustawienia i jest tak jak bylo. O co chodzi ?;/ Edytowane 15 Listopada 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 start/uruchom/smartgart/ testuj wszystkie opcje czy jakos tak, jest taka funkcja i zobacz czy w biosie masz agpx8. PS sprawdz czy masz napewno stery do nforce'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...