Skocz do zawartości
galandilias

Nagrywarki Dvd Pionieer

Rekomendowane odpowiedzi

Sa ok 10 pln drozsze od innych - warto doplacic ta kase? z danych producenckich wynika ze maja krotsze czasy dostepu niz konkurencja - jak to wyglada w praktyce? mial ktos z nimi stycznosc?

nie warto brac nawet za kase porównywalną gdzie na rynku jest rodzynek w postaci benq 1640

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pioneera i nie narzekam, a nawet bym powiedzial ze jestem bardzo z niej zadowolony, czy jest szybsza czy wolniejsza nie ma to wiekszego znaczenia, czesto z napedu sie nie korzysta a jak wypalam cos czy zgrywam to na predkosci mi nie zalezy bo robie to w tle, bardziej zalezy mi na dokladnosci (wypalam z 4x dvd, 16x cd), ale cenie sobie jedna funckje ktorej nie ma zaden inny naped (moge sie mylic ale przegladalem specyfikacje wielu producentow), jak sie nazywa nie pamietam, dzieki programowi QuietDriveUtility ustawiamy tryb Quiet i naped jest nieslyszalny, dopiero po 10 sek przy odczycie ciaglym rozpedza sie na maksa, przy odtwarzaniu filmu dvd, divx, mp3 itp plytka kreci sie wolno, wszystko odbywa sie to na poziomie sprzetu, zadnego programu do spowalniania, tylko programik do zmiany ustawien (zapis ustawien do flasha nagrywarki)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi