x-tuned Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam mój komp to opis w syganturce i mam tem normalnie ok.50C a w stresie ok.60C, jakie chłodzenie kupić. Oczywiście takie tem uzyskuje po podkręceniu procka z 1500MHz do 1850MHz, a więc moje pytanie jakie chłodznie kupić bym mógł podkręcić go jeszcze przynajmniej do 2,1 GHz??? Dzięki i pozdro!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-tuned Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 No widze że sami profesjonaliści są na tym forum którzy nawet niepotrafią pomóc ani zaproponować jakieś rozwiąznie. Amatorszczyzna!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) skoro jesteś taki pr0 k0zak to po co sie amatorszczyzny pytasz jakie chłodzenie ? ile masz na to kasy ? jak cie stać kup sobie zalmana albo pentagrama i dobrą paste przewodzącą np AS5 Edytowane 15 Listopada 2005 przez janio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 x-tuned powinieneś dostać bana :? Tematów jakie chłodzenie jest chyba na pół forum :-| Wysil się i użyj szukajki :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 czytać ci sie nie chce, wchodzisz na forum o chłodzeniu i wszystko masz, a tak naprawdę to polecam pantagrama QC-100cu, cena około 100zł i starczy tobie nawet po wymianie sprzętu, puścisz go na minimalne obroty i bedzie bardzo cichutko, a pozatym to nie w[ciach!]iaj uzytkowników bo jeszcze dzis możesz zakończyc kariere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...