Skocz do zawartości
k2

Rozrzut Cenowy Edit: Kart Tych Na Agp Juz Nie Ma.

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam kupic karte Leadtek Winfast Geforce 6800

a patrzac na skąpcu na ceny tej karty [http://skapiec.pl/site/cat/14/comp/2129]

naszla mnie mysle ze być moze niektorzy nieuczciwi sprzedawcy selekcjonuja narty na te ktore da sie odblokowac i na te ktore nie da rady. Patrzac po najtanszej ofecie :

http://www.computer.istore.pl/sklep,740,10...n,113982,0.html

i czytajc komentarze podejrzewac ze sprzedawce sprzedaje karty ktorch nie da sie modowac.

Być moze ze firma ta robi podobny manerw jak firma arche na allegro, sprzedajac karty 6800le w ktorych da sie odblokowac 16p za 100zł niz zwykle [bo notabene many karte o wydajnoaci mniej wiecej GT] a karty 6800le bez mozliwosc odblokowania za 50-100zł mniej [nie pamietam dokladnie tych sum]

Pytanie brzmi gdzie kupić grafe w podbnych cenach [powiedzmy do 760zł, majac pewnosc ze sklep nie przebiera mi w kartach i mam jakas tam szanse zorbic z 6800 wersje z 16p]

Edytowane przez k2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie licz na taki zakup. Nikt ci nie zagwarantuje, że twoja grafa akurat da się zmodować.

Barwkomp kiedyś robił taki myk, że specjalnie na twoje życzenie sprawdzał dany typ karty czy da się zmodować i tę modowalna na ~100% opychał za 50 zeta więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej nie licz na taki zakup. Nikt ci nie zagwarantuje, że twoja grafa akurat da się zmodować.

Barwkomp kiedyś robił taki myk, że specjalnie na twoje życzenie sprawdzał dany typ karty czy da się zmodować i tę modowalna na ~100% opychał za 50 zeta więcej.

ja juz w ogle nie licze na karte z seri 6800 na agp bo ich juz nie ma [dzwilome do pary sklepów] ew w komputroniku zostaly gigabyte za 1000zł :mur: .

Wciagam winfasta 6600GT za 629zł i tez sie radze spieszyc tym co chce wymienic karte na agp, bo i te karty szybko sie koncza i drozeja [ jak patrzylem miech temu karta kosztowala 589, a teraz 629]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi