lian-li Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam szanownych kolegow Kolega prosil mnie o zamieszczenie pytania dotyczacego Ninji i jego demontazu. Jego problem polega na tym, ze zmienia mobo z Abita na Dfi i chce zamontowac tam cooler, ale on jest przyklejony i ma problem z oderwaniem tej czesci pod plyta :blink: jak to zrobic aby nie uszkodzic mobo ? Ja sie nie orientuje, napisalam co mi powiedzial, wiec z gory przepraszam, za jakies mieszanie z mojej strony !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Scythe Ninja Tam pytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lian-li Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Scythe Ninja Tam pytaj thz za pomoc :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...