trzepol Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Potrzebuje programu cos w stylu Tweakall pod win98 ale dla XP eby wywalac niepotrzebne programy ktore laduja sie do pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Są przecierz TweakXP. tak jak dle wcześniejszych winowsów jest tweak do XP.Albo Winboots Gold tam to dopiero jest funkci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 do tego nieodzownie XPAntiSpy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Antispya mam ale potrzebuje czegos do wywalania rzeczy z pamieci bo duzo programow mi sie laduje od razu do pamieci i potem obok zegara mam pelno smieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Antispya mam ale potrzebuje czegos do wywalania rzeczy z pamieci bo duzo programow mi sie laduje od razu do pamieci i potem obok zegara mam pelno smieci to do tego msconfig Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 w msconfig w zakładce 'uruchamianie', mozesz spokojnie odznaczyc nie potrzebne zeczy (np. automatyczne uaktualnienia, duzo programow to stosuje) a jak masz xp to mozesz powyłaczac procesy, gdzies widzialem o tym artykoł..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Dokładnie MSCONFIG i po sprawie. Tam jest wszystko czego potrzebujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ewentualnie jeszcze services.msc i gpedit.msc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 ale jak wylaczam w msconfig jakies progsy to przechodzi wtedy w okienmku poprzednim na niejakie uruchamianie selektywne. Czy tak ma byc czy cos zle robie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 tak, ma byc selektywne, nawet jak sama nazwa wskazuje: ze to ty wybierasz co ma byc właczane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...