Gosu Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) Witam,stałą się dzwina rzecz,wszytsko chodzilo dobrze miezy dwoma kompami z podpisu,Lan,udostępnienia neta,i nie było problemów.No i nagle dzisiaj okazuje się ze z kompa nr.2 nie można się polączyć z netem.Przekonfigurowałem wszytsko jescze raz,bawię sie z tym ponad 2e godziny już,ale nic to nie daje,no i nawet Kreator Konfiguracji Sieci na kompie nr 1,wywala komunikat ze kreator nie mógł skonfigurowac sieci bo wystąpił błąd.Jezli chodzi o wiry czy torjany,to caly czas mam zabezpiecoznego kompa przed tym,robilem skany itp i nic nie wykrylo,nie wiem co to moze byc.Mial ktoś już taki problem?Mam Neo+ 640,moze to będzie przydatne info.Aha i nie bluzgać mi :D tu ze jest temat o win xp z sp 2,bardzo zalezy mi na czasie,bo obiecalem ojcu ze bezie znowu działało :mur: No i jak usostępniam w neo połaczenie internetowe to mi wyskakuje bład 1722 serwer RPC jest niedostepny-co to takiego? Edytowane 16 Listopada 2005 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 RPC - zobacz w URUCHOM>services.msc na samym dole Zdalne Wywoływanie PRocedur RPC, zrób włąścisowsi i urychom i ustaw na automatyczny.PRawdopodobnie tak usługa Cie sie wywaliła, znaczy wyłaćzyła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ok,dzięki juz sobie poradziłem ,mialem poblokowane porty...w jakiś sposób,eh ten win to serio winzgroza ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...