damaxyz Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Prosze mi poradzic ktory model asusa kupic? Poza tym chcialem sie dowiedziec czy karta grafiki typu GeForce 6200 z wspoldzielona pamiecia ram jest dobrym rozwiazaniem i czy radzi sobie w grach 3D? Dziekuje z gory za pomoc!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Hmmm,ten post to chyba jakaś prowokacja :). Podaj więcej danych np. ile masz kasy,do czego ci potrzebny ten laptop itp.... Co do Go 6200 to nie polecam,karta słaba jeśli o gry chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damaxyz Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Jesli chodzi o cene to do 4500 +- 200. Do tej pory jestem zainteresowany asusem a6vc b011 lub a6vc q024 Co o nich myslisz i co miales na mysli ze geforce 6200 jest slaby (co na nim pojedzie a co nie) Komputer sluzyl by mi do programowania grafiki 3D i innych aplikacji, programy CAD, czasem zagralbym w jakas strategie lub SWATA 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...