=azrael3= Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Hej mam mala prosbe chcialbym zrobic edytor tekstowy w jezyku C jakis prosty z podstawowymi funkcjami. Czy ktos wie moze gdzie znalezc jakis schemat blokowy lub opis budowy (nie mowiac o kodzie zrodlowym :) ) bo samemu jakos mi nie idzie. Albo chociaz ktos mam jakies wskazowki lub porady. Z gory dzieki B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Hej mam mala prosbe chcialbym zrobic edytor tekstowy w jezyku C jakis prosty z podstawowymi funkcjami. Czy ktos wie moze gdzie znalezc jakis schemat blokowy lub opis budowy (nie mowiac o kodzie zrodlowym :) ) bo samemu jakos mi nie idzie. Albo chociaz ktos mam jakies wskazowki lub porady. Z gory dzieki B) http://www.vim.org/sources.php powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 chcialbym zrobic edytor tekstowy [..] Czy ktos wie moze gdzie znalezc jakis schemat blokowy lub opis budowy (nie mowiac o kodzie zrodlowym ) więc twierdzisz ze chcesz napisać własny edytor? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...