lordolas Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Witam! Spotkaliście się może z blokami pod Xeona (socket podajże 604 i takie specyficzne mocowanie do płyty) . Szukałem, ale nigdzie nie widze, może ktoś robi na zamówienie? Interesuje mnie blok, albo zapinka do standardowych bloków - cokolwiek. Jeśłi ktoś spotał się z takim czymś proszę o cynk :) Pozdrowionka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 no duzo tego jest na zachodzie np TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 moim zdaniem wystraczy zrobic zabinke we wlasnym zakresie. zobacz jak np. sa mocowane bloki prison do plyt innych niz soc A. jest sprytna zapinka ktora pasuje do s754/939 i 478. mysle ze neiwielka modyfikacja zapinki by rozwiazala twoj problem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 zapinke zrobisz według mnie sam tak jak pisał wisnia666 ... a jeżeli nie da sie to kawałek blachy zawsze gdzieś znajdziesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...