Krzychu_WAW Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Mam prośbę do osób z Warszawy: Znacie miejsce w Warszawie - firmę która zajmuje się grawerowaniem laserowym i jest jednocześnie tania? Szukałem firm kilka znalazłem ale wszystkie są drogie. Potrzebuję wygrawerować grafikę o wielkości : 26,7x18,3cm na płycie plexi o rozmiarach 38x38cm i 2mm grubości. Plexieznalazłem ale firmy bardzo dorgo sobie liczą taką grawerkę. 1 sztuka. 105zł netto. Proszę o pomoc Rozważałem własnoręczne grawerowanie ale grafika jest dość skomplikowana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 i gdzie tutaj ta skomplikowaność? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Heheh tez chciałem sobie logo nvidi na plexi walnąć ale za drogo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OC-TEAM Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja sobie sam wygrawerowałem napis LEXUS ;) http://img353.imageshack.us/my.php?image=p...nielexus4cz.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ja mam bardzo przyjemny sposob na grawerke (wlasnie wymyslilem :) - zaklej cala plekse tasma malarska - namaluj znaczek nvidii - nozykiem do tapet jedz po konturach - odklej niepotrzebna tasme (te miejsca zostana zmatowione/wypelnione/wygrawerowane) - miejsca ktore beda bez tasmy szlifuj dokladnie i ostroznie papierem sciernym (zaleznie od potrzebnej matowosci mozesz uzyc papieru 200 lub wyzszych) - zdejmij tasme i włala ;] oczywiscie najpierw warto bylo by pocwiczyc na jakims skrawku pleksy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OC-TEAM Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Świetny pomysł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_WAW Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 fajny pomysł, dzieki. dostałem kilka odpowiedzi od firm : tych podcieni sie nie osiągnie. cóż bywa. a czy sam sie tego podejmę to pomyślę-nie wszyscy mają zdolności manualne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 te PODCIENIE mozna samemu osiagnac leciutko matowiac plekse drobniutkimi pociagnieciami papieru sciernego o bardzo malej gramaturze (mniejszej niz ta uzyta przy wypelnianiu znaczka nvidii, wtedy bedzie ladnie wspolgralo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...