jarlsg Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 witam. od jakiegos czasu mam odtwarzacz mp3 flash (dokladnie: Muvo TX) i ilekroc podepne go do komputera (laptop Gericom) system (winXP SP2 PRO) wyswietla mi monit, ze urzadzenie moze dzialac szybciej po zainstalowaniu sterownika USB high-spped. skad taki sterownik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 (edytowane) Ze sklepu :P Nazywa się to kontroler USB 2.0 i wkłada się w port PCI. Edytowane 17 Listopada 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Jezeli laptop ma USB 2.0 to trzeba zainstalowac sterowniki do plyty glownej + service pack 1 lub 2 i powinno dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarlsg Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 sp2 mam, sterowniki do plyty tez -- czego jestem pewny. a mimo to nic. czy przy USB 1.0 tez wyswietla sie, ze sprzet moze dzialac szybciej? mozliwe, ze mam takie wlasnie lacze -- szczerze mowiac nie wiem. jak to sprawdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 W instrukcji do laptopa, na stronie producenta i moze w Everest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...