Portal Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Witam Mam problem poniewaz podczas ladowani sie systemu operacyjnego ( windows xp pro PL + SP1) wylacza mi sie na kilka sekund montor i znowu wlacza ( trwa to okolo 2-4 sek) - czy ktos wie co zrobic aby zlikwidowac te wylaczanie sie monitora ? Moja karta graficzna to Sapphire Radeon 8500, monitor LG 17' 700P , sterownik to catalyst 2.5 , windows jest nowo zainstalowany ( swiezutki) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 POdejrzewam że to jest za sprawą zmiany rozdzielczości ekranu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Ja mam takie cos od zawsze i jest to spowodowane po prostu konstrukcja monitora - kineskopu. Fulfel ma racje, to przy przelaczaniu rozdz., odswierzania lub trybu kolorow sie tak dzieje. To jakis nowy monitor czy kiedys tak nie miales ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Ja mam takie cos od zawsze i jest to spowodowane po prostu konstrukcja monitora - kineskopu. Fulfel ma racje, to przy przelaczaniu rozdz., odswierzania lub trybu kolorow sie tak dzieje. To jakis nowy monitor czy kiedys tak nie miales ? To nowy monitor - nie przeszkadzalo by to dla mnie gdyby przy wylaczaniu sie nie stukaly przekazniki w monitorze:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 A u mnie jest tak ze po pokazaniu sie teczy wyworzonej przez moja po<span style="color:red;">[ciach!]</span>a karte monitor sie wylacza i sa 2 sposoby zeby go wlaczyć: 1.odciac zasilanie i wlaczyc na nowo kompa 2. Jebnac w bok obudowy monitora :wink: I to dziala - sory za off topic A co do ciebie to sprawdz na innym configu (np. u kumpla)czy takie cos sie dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 jak stuka cos w monitorze to napewno zmienia sie rozdzialka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 jak stuka cos w monitorze to napewno zmienia sie rozdzialkaAlbo kolory, albo odświerzanie ekranu.Kiedyś miałem monit LG 14" stupio works i przuy zmianie odświerzania, kolorów, rozdziałki nigy nic niepukało.Niewiem czemu ale wszystkie nowe monity kineskopowe to mają znaczy się pukają :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...