nitz84 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 A więc mam taki problem. Wymieniłem płytę główną z MSI 845PE na Soltka 865PE, zrobiłem format dysku, zainstalowałem stery od płyty no i chce zainstalować stery od grafy. Instalacja przechoidzi bezboleśnie, potem pisze, że musi zresetować system, a potem zrobi pare testów. Problem w tym, że po resecie nic się nie dzieje. Stery nie sa załadowane, tylko dzałają Winkowsowe (XP). Wie ktoś coś może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 zainstaluj inną wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz84 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Próbowałem już Omeg, Catalyst (najnowszych) jak i starsze sterowniki z płytki od karty. Edit: A jest możliwe, że to przez sprzęt? Edit2: Sprzęt to napewno nie jest, bo pod Linuxem UT2004 śmiga aż miło :-) Edytowane 18 Listopada 2005 przez nitz84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...