Tony**** Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam all.Mam taki problem.Po wlozeniu dyskietki 3,5" stacja jej nie widzi. Probowalem podlaczac kable w roznych konfiguracjach ale jak tylko zmienilem jakis od stanu pierwotnego wyskakiwal mi komunitkat :Floopy disc faid" wiec zgaduje ze stacja jest prawidlowo podlaczona. Czy to oznacza ze moge juz stacje wykrecic i wywalic za okno?? Nie robilem jeszcze nicv w BIOSie bo nie bardzo sie w nim orientuje.. Jesli ktos mial podobny problem badz wie co mozna jeszcze zrobic,bardzo prosze o pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Rozumiem ze stacja jest widziana w windowsie tylko nie czyta zawartosci dyskietki? Jesli nie moze poprostu nie masz wlaczanej jej w biosie, przestudiuj manuala do plyty i wszystkiego sie dowiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 To chyba raczej cos z kablem, albo z samym flopem. Windows widzi stacje nawet jak jej nie ma, wiec nie ma co sie sugerowac ze skoro ja wodzi to znaczy ze jest prawidlowo podlaczona. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony**** Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Windows widzi stacje ale nie widzi dyskietki...przestudiowalbym opis plytki gł.gdyby nie to ze jest po angielsku!!! Ale probowal bede.Napewno napisze o rezultatach i mam nadzieje ze z Boza i Wasza pomoca uda znalesc sie blad! pozdro for all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 To chyba raczej cos z kablem, albo z samym flopem. Windows widzi stacje nawet jak jej nie ma, wiec nie ma co sie sugerowac ze skoro ja wodzi to znaczy ze jest prawidlowo podlaczona. pozdro. Ta a to ciekawe że winda widzi stacje dyskietek nawet jak jej niema.Dziwne że ja mam odłonczoną stację i winda jej niewidzi,dopiero jak wepne tasme to wtedy ją winda widzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2005 Ta a to ciekawe że winda widzi stacje dyskietek nawet jak jej niema.Dziwne że ja mam odłonczoną stację i winda jej niewidzi,dopiero jak wepne tasme to wtedy ją winda widzi. Ano ciekawe bo jak odlaczam flopa przy dzialajacym kompie to jakos nie znika... :blink: Jak jest wlaczony w biosie a nie ma go na kablu to jakos tez widac go w systemie. Tylko jak sie cos probuje odczytac to "urzadzenie nie jest gotowe" czy cos w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...